АCT NOW HAIRSPRAY 300 ML

1,090 ден

Лак за коса кој обезбедува средно, но сепак допирливо задржување. Сува и долготрајна фиксација. Лесно се четка. Без силикони.

Начин на употреба:  се нанесува на сува коса на одлеченост од 30 цм.

Категорија: ,

Опис

Лак за коса со средно задржување.