ДЕКОЛОРАНТ КРЕМ СО ВИОЛЕТОВ МИКРО ПИГМЕНТ ОД БОРОВИНКА И ГРОЗЈЕ 500GR

3,180 ден

 Деколорант крем со виолетов микро пигмент од боровинка и грозје 500gr

 

Категорија: , таг

Опис

No-Yellow Деколорант крем со виолетов микро пигмент од боровинка и грозје 500gr

Деколорант крем со виолетов микро пигмент од боровинка и грозје со неутрализирачко дејство на жолтилото деликатна формула без салицил и титаниум диоксид осветлувачка моќ до 8 тонови микс 1:2