60.00 ден

На залиха

Парфимизирана оксидирачка крем емулзија 9% 150ml

 

Имате Прашање?

Опис

Парфимизирана оксидирачка крем емулзија 9% 150ml

Содржат хидроген пероксид првичниот волумен останува стабилен. Избегувајте контакт со очи, а доколку се случи веднаш исплакнете со вода, следете ги инструкциите внимателно секогаш носете заштитни ракавици за време на мешањето и работата, чувајтего подалеку од дофат на деца. Идеален е за креирање на сите осветлувачки техники, прамени, за да се добијат сончево светли ефекти.