ACT NOW TEXTURE SPRAY 300 ML

1,090 ден

Сув спреј за креирање текстуриран волуменест изглед.Сувата формула дава текстуриран, разбушавен волумен, оставајќи ја косата полна со движење и суптилно држење. Без силикони.

Начин на употреба: Добро протресете и прскајте на сува коса од растојание од 30 см со подигнување на големи делови коса и стилизирајте по желба.

Категорија: ,

Опис

Сув спреј за креирање текстуриран волуменест изглед.