ACT NOW VOLUME POWDER 10 GR

1,090 ден

Пудра во прав за волумен и подигнување на косата од корен.Обезбедува погусто чувство на косата, подигање на коренот и текстура.Особено погодна за тенка коса без волумен.  Без силикони  и вештачки бои.

Начин на употреба:Се нанесува на сува коса, во коренот на косата и се стилизира по желба.

Категорија: ,

Опис

Пудра во прав за волумен и подигнување на косата од корен.