B.TOXKARE PREPPING SHAMPOO 750ml

1,220 ден

Шампон кој нежно ја пилингува косата, длабински чисти, го пополнува влакното и ги припрема кутикулите за вториот чекор на третманот со B.Toxkare.

Категорија: , таг

Опис

Нежно ја пилингува косата, длабински чисти, го пополнува влакното и ги припрема кутикулите за вториот чекор на третманот.
Активни состојки:
Хијалуронска киселина – Има способност да ја навлажни и да ја пополни слабо хидрираната коса.
Колаген – Ги корегира несовршеностите на кутикулите, давајќи и компактност и густина на косата без да ја натежне.
Кератин –  Ја обновува и  поправа косата, и истовремено продира во внатрешноста на влакното пополнувајќи ги уништените области на косата.