670.00 ден

На залиха

Висококвалитетен тонер за природна руса, изветвена или осветлена коса.

Имате Прашање?

Опис

Висококвалитетен тонер за природна руса, изветвена или осветлена коса.
Прогресивната и балансирана акција за тонирање ги балансира и ги неутрализира несаканите основни тонови и го подобрува сјајот.
Модуларно времетраење до максимум 6/8 миења.
Времетраењето на бојата е индикативно и може да варира според специфичните карактеристики на секој тип на коса и видот и фреквенцијата на чистење.