BE BLONDE PURE HI-LITE 150ml

1,180 ден

Осветлувач за боена коса.

Категорија: ,

Опис

Осветлувач за боена коса.
Се меша со хидроген и се нанесува на целата коса. Се користи за врвови и цела должина на косата.