BE BLONDE PURE ILLUMINATING SPRAY 150ml

1,250 ден

Осветлувачки спреј за плава, шатирана или светла коса.

Категорија: , таг

Опис

Осветлувачки спреј за плава, шатирана или светла коса.
Состојките од серијата Be Blonde, избрани за преструктуирање и длабоко негување, гарантираат максимална брилијантност и заштита зрачење на косата.
Збогатен со еко-сертифициран комплекс за активен сјај и хидрирана коса. Оветлува, штити и и дава свилен сјај на косата.