BE BLONDE PURE LIGHT OIL 500ml

1,680 ден

Маслен бланш- чисто светло масло специјално формулирано за осветлување на природната руса коса.

Категорија: ,

Опис

Новото Be Blonde чисто светло масло е специјално формулирано за да ја осветли природната руса коса на најделикатен можен начин. Секогаш се меша чисто масло со Cream Co-activator за да гарантира одлични резултати на осветлување со засилено козметичко дејство.