BE BLONDE TOTAL BLONDE ACTIVATOR 500ml

560 ден

Специјален крем активатор за целосно осветлување на косата.

Категорија: ,

Опис

Специјална крем формула засилена со козметички активни состојки за целосно осветлување на косата, гарантира максимална удобност на скалпот и целосна заштита на структурата на влакното.