BLACK RESTRUTTURANTE MASK 500ml

500 ден

Маска за сува и оштетена коса со екстракт од какао и кератин.

Категорија: таг

Опис

Маска за сува и оштетена коса.
Збогатена со екстракт од какао и кератин, делува длабоко, ја дисциплинира косата давајќи и интензивна мекост, без чувство на тежина.
Активните состојки навлегуваат длабоко во влакното, обновувајќи ја свежината и виталноста на косата.
Се нанесува мала количина од маската на мокра коса, се остава неколку минути да делува и потоа темелно се плакне.