BLACK ULTRA STRONG HAIR MOUSSE 400ml

490 ден

Пена за цврстина, сјај и волумен на сите типови коса.

Категорија: таг

Опис

Професионална пена за сите типови на коса.
Идеална за да ги задоволи модерните стилски барања, пена за коса која гарантира цврстина, сјај и волумен со секое нанесување.
Не остава траги, и лесно се отстранува со расчешлување.