BLENDS OF MANY ENERGIZING LOW SHAMPOO 250ml

790 ден

Нежен енергетски шампон.

Опис

Нежен енергетски шампон кој ги чисти длабински косата и скалпот и му дава виталност на влакното, за силна и бујна коса.
Помага при спречување на опаѓање на косата и при зајакнување на истата.