BLENDS OF MANY REBALANCING LOW SHAMPOO (FOR MEN) 250ml

790 ден

Шампон за ребаланс на скалпот.

Опис

Нежен шампон за ребаланс на скалпот.
Длабински го чисти скалпот, го контролира лачењето на себореа и го намалува првутот.