BLONDE ME ALL BLONDES BLONDE WONDERS GLAZE MIST 150 ML

1,400 ден

Спреј кој и дава на косата до 150% повеќе сјај. Покрај тоа разлетувањето ќе биде ставено под контрола. Спрејот е збогатен со УВ филтер за заштита на косата од УВ оштетување.

Начин на употреба: Испрскајте рамномерно преку косата. Не плакнете.

Категорија: ,

Опис

Лесен спреј за сјај и заштита на сите видови плава коса.