BLONDE ME ALL BLONDES BLONDE WONDERS RESTORING BALM 75 ML

1,400 ден

Ресторативен крем за руса коса. Има ефект против разлетување на косата и ги запечатува расцепените краеви. Косата е заштитена од топлина до 210 степени и од УВ зрачење со додадените УВ филтри. 

Начин на употреба: Нанесете мала количина по должината на косата. Не плакнете и стилизирајте по желба.

Категорија: ,

Опис

Ресторативен крем за распукани краеви кој ја штити плавата коса од топлина и УВ зраци.