BLONDESSE TONER DT05-GOLD COPPER PEARL 100 ML

670 ден

Златно-бакарен тонер за обновување и освежување на бојата.

Опис

Тонер со кисела pH технологија за руса, изветвена или осветлувана коса.
Ја заштитува природната структура на косата, Содржи екстракти од кокос и алое вера.
Специјалната pH технологија ги неутрализира непосакуваните жолти и портолакови пигменти, ја тонизира косата без да ја смени состојбата на природната коса.
Не покрива сива и бела коса.
Ослободен од амонијак, парабен, сулфат, и без резорцинол.