BLONDESSE TONER DT09-LIGHT CREAM PEARL 100ML

670 ден

Тонер за креирање светли топли тонови на многу светла плава коса.

Опис

Тонер со кисела pH технологија за руса, изветвена или осветлувана коса.

Ја заштитува природната структура на косата, Содржи екстракти од кокос и алое вера.

Специјалната pH технологија ги неутрализира непосакуваните жолти и портолакови пигменти, ја тонизира косата без да ја смени состојбата на природната коса.

Не покрива сива и бела коса.

Ослободен од амонијак, парабен, сулфат, и без резорцинол.