ENERGIZING INTENZIVE TONIC 125ml

1,700 ден

Интензивен регенерирачки лосион кој помага во спречување на опаѓање на косата.

Категорија: , таг

Опис

Интензивен регенерирачки лосион со иновативен ботанички и биотехнолошки комплекс.
Помага за ребалансирање на скалпот, ја реактивира периферната микроциркулација и ја снабдува со кислород при што го зајакнува влакното.
Се нанесува на скалпот и се масира додека целосно не се апсорбира. Не се плакне.