COLOR EXTEND BROWNLIGHTS CONDITIONER 300 ML

1,850 ден

Кондиционерот  Redken’s Color Extend Brownlights Blue е без сулфат и ги неутрализира непосакуваните портокалови  тонови кај природна или обоена кафеава коса. Овој син регенератор за тонирање нежно ја навлажнува косата и помага да се продолжи ладниот тон кај кафената косата.

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса по шампонирање, и оставете да делува 5-10 минути. Користете 2-3 пати неделно заедно со шампонот Redken Color Extend Magnetics. Користете го како комплетен систем со шампонот  Color Extend Brownlights.

За бринети третирани со боја: Користете веднаш по услугата во салонот за да ги продолжите ладните тонови.

За природни бринети: Користете колку што е потребно за да ги контролирате  портокаловите нијанси.

Опис

Кондиционер без сулфат со син пигмент за нега и неутрализација на портокаловите подтонови кај природна или фарбана кафена коса.