DUALSENSES BOND PRO DAY & NIGHT BOOSTER 75ML

1,650 ден

Третман- бустер кој не се плакне за инстантно намалување на кршливоста и испуканите краеви до 99 %

Категорија: ,

Опис

Bond Pro Day & Night Bond Bond Booster веднаш го пренесува зајакнувачкиот протеин од соја длабоко во косата со инстантно видлив ефект . 

-10 пати поотпорна коса

-Го намалува кршењето до 99%

-Внесува долгорочна сила и стабилност 

Клучни состојки :

-Пептиди и амино киселини – навлегуваат во кортексот на косата, насочени кон оштетените области

-Соединенија на екстракти од црвени и кафеави алги – формираат јонски и водородни врски со преостанатите протеини на косата, вградувајќи ги овие пептиди во внатрешниот кортекс

-Технологија Inter-Amino-Bond-Builder – ја зајакнува косата од внатре кон надвор со формирање на нови јонски и водородни врски

-MicroPROtec Complex – ги дистрибуира основните состојки за нега брзо и рамномерно и заштитува од избледување на бојата 

Начин на користење:Земете количество со големина на лешник и нанесете по должината и краевите на косата. Не плакнете. За максимален ефект, оставете преку ноќ.