790.00 ден

На залиха

КРЕМА ЗА ДЕФИНИРАЊЕ НА КАДРИЦИ 250ML

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Easy Curl – Curl definition cream Крема за дефинирање на кадрици 250ml

Humidity free technology – Нова технологија без влажност за оформување на разни стилови на коса.

Thermo technology – Заштитна технологија од топлина на пеглање, фенирање и други апарати.

Memory technology – За креативни и тренди стилови. Производите со мемори технологија се реактивираат со вода, го одржува долготраен стилот на изработка.