2,400.00 ден

На залиха

*Чекор 3 – Залучок или завршен третман.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

*Чекор 3 – Залучок или завршен третман 500мл
Третман развиен за да се заврши со третманот ЕгоБонд.
Ја храни косата, оставајќи ја ревитализирана и здрава.