EIMI SHAPE CONTROL MOUSSE 500ml

1,050 ден

Пена за коса со највисок степен на зацврстување.

Опис

Пена за коса со највисок степен на зацврстување.
Со оваа зацврстувачка пена можете да го постигнете изгледот кој го посакувате.