ESSENTIAL NOURISHING SHAMPOO 200ml

1,200 ден

Шампон за потхранување на влакното.

Категорија: таг

Опис

Шампон за потхранување на влакното.
За сите типови коса. Има лесна и богата формула која ја храни косата и ја прави мека, нежна и со пријатен мирис. Збогатен со 95% природни состојки и минерали и витамини.