FANOLA NUTRI CARE RESTRUCTURING MASK РЕСТРУКТУРИРАЧКИ МАСКА 1500ML

1,090 ден

Restructuring mask Реструктурирачки маска 1500ml

Категорија: , таг

Опис

Restructuring mask Реструктурирачки маска 1500ml

Регенерирачка линија

За сува и порозна коса со масло од ленено семе и млечни протеини. Совршено ја храни и навлажнува оштетените области на коса, дава сјај и свиленост. Има топлинска и антиоксидантна својства.
Регенерирачка линија Nutri Care за сува и порозна коса со масло од ленено семе и млечни протеини.
Совршено ја храни и навлажнува оштетените области на коса, дава сјај и свиленост. Има топлински и анти оксидантнo својства.