Fanola Toner – Silver 100g

650 ден

Тонер за коса FANOLA Silver 100g

Опис

Комплетна и иновативнa професионална крем боја:
– со низок процент на амонијак,
– збогатена со екстракт Гинко билоба,
кој нуди 100% заштита и за косата и скалпот, правејќи ја косата
* светла,
* здрава и
* полна со сјај за подолготрајни резултат и 100% покривност.
Бидејќи воопшто влијае на циркулацијата на крвта, користењето на гинко гo намалува стареењето.