FIBRE CLINIX ТАМЕ BOOSTER 30 ML

1,500 ден

Концентриран засилувач формулиран со керамиди кој ја измазнува густата, непослушната и разлетана коса. Се користи во комбинација со Fiber Clinix маски.Ја зајакнува структурата на косата и ја пополнува површината на косата за зголемена мазност и сјај.

Начин на употреба: Додадете во маска Fibre Clinix за дополнително зајакнување на косата.Се мешаат 5гр (5 стиснувања) со 25 гр маска.(може и помало количество од производите).Се остава да делува 10 мин на влажна коса па се плакне.

Опис

Концентриран засилувач формулиран со керамиди кој ја измазнува густата, непослушната и разлетана коса.