FIBRE CLINIX FORTIFY BOOSTER 30 ML

1,500 ден

Концентриран засилувач кој се додава во маските Fiber Clinix за обнова на многу оштетена коса.Формулиран со ниациамид ја зајакнува и храни оштетената и преобработена коса за зголемена еластичност и сјај.Ја надополнува порозната коса Обезбедува запечатување на порозноста на косата. Ја подобрува еластичноста, управливоста и сјајот .Го приспособува и го интензивира ефектот на третманите со Fiber Clinix .До 90% помалку кршење.

Начин на употреба:Додадете во маската за третман со влакна Clinix за дополнително зајакнување на косата.Се мешаат 5гр ( 5 стиснувања) со 25гр маска за најинтензивен третман (може и помала количина). Се остава да делува 10 минути и се плакне.

Опис

Концентриран засилувач кој се додава во маските Fiber Clinix за обнова на многу оштетена коса.