FIBRE CLINIX VOLUMIZE SPRAY CONDITIONER 200 ML

1,480 ден

Кондиционер во спреј за нега и  креирање волумен кај тенка и безживотна коса.Збогатен со Triple Bonding & C21 технологија за тенка и слаба коса. Формулата со Фитокин ја прави косата лесна, но пополна. Го подобрува волуменот и силата без да ја оптоварува косата. Го подобрува сјајот и мазноста .Ја контролира и стабилизира косата за да спречи статика на косата .Заштитува од оштетување при сушење со фен.

Начин на употреба:  Убаво протресете пред употреба.Испрскајте на влажна коса и не плакнете.

Опис

Кондиционер во спреј за нега и  креирање волумен кај тенка и безживотна коса.