FINISH STRONG LACQUER SPRAY 500 ML

1,090 ден

Лак за коса со многу цврсто задржување.Формулата со микро-лесна дистрибуција дава природен изглед со силно задржување.

Начин на употреба: Се нанесува на сува коса на одалеченост од 15-30 цм.

Категорија: ,

Опис

Лак за коса со многу цврсто задржување.