GUM GEL 250ml

590 ден

Гел за коса со екстра силен интензитет и сјаен ефект.

Опис

Гел со сјаен ефект и екстра силна цврстина.
Одличен гел за добивање на форма и дефиниција кај модерните фризури.
Не остава мрсни и лепливи траги на косата.