HAIR RECOVERY+ THICKENING SHAMPOO 250ml

700 ден

Шампон против опаѓање на слаба коса, и дава волумен и густина на косата.

Категорија: , таг

Опис

Шампон со кондиционирачки својства.
Шампон за слаба коса на која треба да и се продолжи животниот век. Се користи за да се добие побујна, погуста и појака коса. Дава волумен и бујност на косата.
Против опаѓање на косата.