970.00 ден

На залиха

Спреј за термална заштита на косата.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Спреј за заштита од топлина.
Спрејот за термална заштита на косата гарантира заштита, флексибилност и сјај за време на сите фази на термо стајлинг.