HASTY TOO RAW CLAY 50ml

820 ден

Мат глина за природен изглед на сите должини на коса.

Опис

Мат глина за природен изглед на сите должини на коса. Ја остава мека и компактна вашата коса. Се нанесува на просушена или сува коса и се мести за да се добие саканата форма.