Ice Blond – 8 Light Ice Blonde Color 100ml

670 ден

Боја за коса No Yellow.

Опис

Иновативна No yellow боја со Ppd FREE формула против жолтила збогатенa со специјалeн екстра висок перформанс, тродимензионалнаост, антирефлексивност во пигмет, збогатен со екстракт од грозје и боровинка.
Ја остава косата витална и мека.