ICE CREAM BI-PHASE BLONDE CONDITIONER 200ml

630 ден

Двофазен кондиционер кој ја регенерира косата и истовремено ги неутрализира несаканите жолти тонови.

Категорија: , таг

Опис

Двофазен кондиционер кој е развиен за да се уништи и негува над стресната и порозна структура на косата, особено руса коса.
Формулиран со виолетови микто-пигменти, нивната специфична функција е да ги неутрализираат жолтите тонови, да осветлуваат русокоси тонови и да ги регенерираат истите. Совршен за интензивирање на контрастот на бојата, за враќање на контролата
на косата. Ја остава со неверојатен сјај.