ICE CREAM COLOR PERFECT CREAM 100ml

630 ден

Одличен концентриран крем за обоена коса кој ги подобрува перформансите на козметичката боја за 20%.

Категорија: , таг

Опис

Одличен концентриран крем за обоена коса кој ги подобрува перформансите на козметичката боја за 20%.
Содржи нова кристализирачка хроматска програма, збогатена со злато, дијамант и рубин.
Кристализира и ги запечатува кутикулите со што го продолжува времетраењето и интензитетот на бојата на косата. Ја остава косата мека, свиленкаста и полна со сјај.
После боење се нанесува на целата должина на косата, се остава 2-3 минути да делува, се расчешлува и се плакне.
Се продолжува со миење со шампон и маска.