BLONDESSE NO ORANGE SHAMPOO 1000ml

1,090 ден

Шампон за спречување на портокалов сјај кај бланширана и седа коса.

Категорија: , таг

Опис

Идеален шампон кој  ја чисти, ја потхранува косата и го неутрализира несаканиот портокалов одсјај.
Се користи и за враќање на сјајот на седата коса.