Ice Toner – T.02 Anti-Yellow Toner 100ml

670 ден

Anti- Yellow Toner 100ml

Опис

Иновативна No yellow боја со Ppd FREE формула против жолтила збогатенa со специјалeн екстра висок перформанс, тродимензионалност, антирефлексивност во пигмент, збогатен со екстракт од грозје и боровинка.
Ја остава косата витална и мека.