Ice Toner – T.021 Blue Anti- Yellow Toner 100ml

670 ден

Anti-Yellow Toner 100ml

Опис

Иновативна No yellow боја со Ppd FREE формула против жолтила збогатенa со специјалeн екстра висок перформанс, тродимензионалнаост, антирефлексивност во пигмет, збогатен со екстракт од грозје и боровинка.
Ја остава косата витална и мека.