IMEL TONIC HAIR AMPOULES 1x10ml

150 ден

Ампулата дава  моментални резултати  и вашата коса ќе добие сјај и здрав изглед.

Категорија: , таг

Опис

Оваа ампула за коса го подржува нивниот корисен ефект врз составот со микронутриенти, кој работи како катализатор за создавање на коса, како и Capillisi, кој содржи органски силикон, кој помага да се зајакне косата. Дополнително оваа ампула содржи никотинамид и пантенол, кои се есенцијални витамини за здравјето и растот на косата.
Со користење на ампулите резултатите се моментални и вашата коса ќе добие сјај и здрав изглед.