INDOLA PERMANENT Caring Color 6.30

550 ден

Професионална, трајна боја за коса:
✔️ гарантира покривање на седи и бели влакна,
✔️ широк спектар на тонови,
✔️ интензивни, брилијантни и долготрајни нијанси,
✔️ природен сјај.
Содржи:
– Хидратантни и
– негувачки микроелементи,
– кои не само што даваат боја туку и ja враќаат виталноста на вашата коса.
✔️ДОБИВАТЕ: INDOLA Professional Permanent Caring Color фарба за коса во пакување од 60ml

Опис

Професионална фарба за коса со амонијак INDOLA PERMANENT Caring Color