440.00 ден

На залиха

11/3 – Superlight Platinum Very Light Golden, superlightener SS. Mix 1:2.             Професионална фарба за коса.

Имате Прашање?

Опис

Професионална фарба за коса:
гарантира покривање на седи влакна,
има совршена природна боја,
широк спектар на тонови, и
интензивни, брилијантни и долготрајни нијанси!
Таа дополнително храни и ја обезбедува потребната влажност, преку активните компоненти:
ленено масло и алое вера, а тие помагаат да се намали иритацијата на кожата и да се обезбеди природна заштита за косата и за скалпот.