INEBRYA DETANGLING HAIR BRUSH

600 ден

Четка за расчешлување.

Категорија: , таг

Опис

Уникатна и нежна четка за расчешлување на најзаплетканата коса.
Нежно ја расчешлува косата без да ја оштетети структурата на влакното.
Има флексибилни и нежни запци кои поминуваат низ косата без да ја искинат.