8,900.00 ден

На залиха

Inebrya преса која може да се користи и на мокра и на сува коса, без да ја оштети косата.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Плочите на оваа преса за коса се направени со ултра мазен титаниумски материјал кој лесно се лизга над косата, природно ослободувајќи ги негативните јони  и оставајќи ја косата помека и посјајна.  Поради оваа причина, како и заради малата тежина и 3-метарскиот кабел за напојување, Inebrya пресата е исклучително лесна, удобна зацврстувачка преса, дури и за непрофесионални стилисти. Inebrya пресата може да се користи и на мокра и на сува коса, достигнува до 230° C.