INEBRYA STYLE-IN BLOW DRY 150МL

790 ден

Хидрогел за пред фенирање

Категорија: ,

Опис

Хидрогел за пред фенирање кој и дава еластичност и дефиниција на косата
-Ја хидрира
-Го олеснува сушењето
-Помага стилизираната коса да се задржи подолго
-Средно зацврстувачко дејство

Начин на употреба: Се нанесува 1-3 дози од производот на исушена или на влажна коса исушена со пешкир, по должината и на краевите на косата. Користете поголема количина од производот ако сакате подолготрајно зацврстувачко дејство.