JUST COLOR FUCHSIA ROSE 150ml

1,260 ден

Tемно розева –  директна боја за коса.

Опис

Just Color & AlterEgo – уникатна  директна боја формулирана со пигменти во боја и гел формула. Just Color – гарантира ново ниво на веднаш видлива брилијантност и – нуди совршено придржување кон структурата на косата. Интензитетот на бојата останува јак дури и по 10 шампонирања!
Начин на употреба: Бојата се нанесува на влажна коса и се остава да делува 20-30 минути. Потоа добро се плакне со шампон.