970.00 ден

На залиха

Лосион за зголемување на интензитетот на бојата.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Лосион за зголемување на интензитетот на бојата.
Лосион формулиран за да го зголеми интензитетот и времетраењето на бојата. Формулата со својата pH вредност се развива како катализатор на пигментот на бојата, ги неутрализира негативните полнежи кои се присутни во косата и ја намалнува порозноста  за да се добие резултат на унифицираност и трајност на бојата.
Откако ќе се измие косата се отстранува вишокот на вода, се нанесува на делот кој ќе се бои. Не се плакне.